Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Automatyczne robienie dungeona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy jest ktoś, kto podjąłby się zrobienia cheata - automatycznego robienia danego dungeona?

Klikałby na NPC, przenosiłby się, chodził w wybrane miejsca, używał pelerynek - zwabiał moby, ubijał je na np. WH,

zbierałby drop, po określonym czasie wychodziłby, teleportowałby się na daną lokacje - pierścieniem, klikałby ponownie na MPC i tak w kółko.

Czy jest ktoś, kto wiedziałby jak się za to zabrać, potrafiłby to zrobić i zrobiłby to?

Pozdrawiam.

x

123

Opublikowano

Warto robić takie coś?

Hm, wydaje mi się, że tak. Na pewno byłoby przy tym dużo pracy, no ale efekt byłby niezły.

Jeśli na jakimś serwerze dungeon to najlepszy sposób zarobku, to z takim automatem zostawiamy codziennie postać na noc i jesteśmy najbogatsi na servie ;)

Ktoś podjąłby się zrobienia czegoś takiego na wybrany przeze mnie dungeon na danym serwerze?

123

Opublikowano

to nie wypali, no chyba że dungeon polega na tym żeby ubić dwa metki przenosi nas na boss, ubijamy go i teleportuje nas pod miejsce gdzie przenosi się na dungeon

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

to nie wypali, no chyba że dungeon polega na tym żeby ubić dwa metki przenosi nas na boss, ubijamy go i teleportuje nas pod miejsce gdzie przenosi się na dungeon

Dlaczego nie wypali? Jeśli nie potrafisz tego zrobić, to nie znaczy, że nie wypali.

Dungeon jest prostu - chodzi o pole na DivienWorld.

Zabijemy metka, pojawiają się kolejne metki - zawsze w tym samym miejscu.

Niszczymy je - zabijemy wiedźmy - te samo miejsce - podchodzi w nie, używa pelerynek i stoi - wh sam bije.

Potem zabija duchy i teleportuje nas - tak jak powiedziałeś - przed NPC, od którego bierzemy ten dungeon.

Tylko pytanie - czy ktoś potrafiłby coś takiego zrobić?

123

Opublikowano

Bez problemu można to zrobić, tylko nie ma sensu, bo pod każdego dungeona trzeba byłoby pisać osobny skrypt, co zwyczajnie nie opłaca się robić dla kilku osób.

Opublikowano

Bez problemu można to zrobić, tylko nie ma sensu, bo pod każdego dungeona trzeba byłoby pisać osobny skrypt, co zwyczajnie nie opłaca się robić dla kilku osób.

Być może ktoś to zrobi, tylko ciekawe za co.

Jest ktoś taki?

123

Opublikowano

Jak dla mnie, to szkoda czasu na zabawę w pisanie takiego bocika.

No ale może kogoś takiego znajdziesz.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Nie wiem, czy tak szkoda. Jest to genialny sposób na zarobek na wielu serwerach.

Na pewno znalazłoby to swoje uznanie u graczy. Tylko ciekawe, czy znajdzie się ktoś, kto się tego podejmie.

123

Opublikowano

Bot/Cheat, który zyskuje uznanie to raczej taki, który działa na wielu serwerach. Taki, o jakim piszesz działał by tylko pod 1 dungeon, na jednym serwerze. Wiele linijek kodu pod tylko jedną mapę? Według mnie to mija się z celem...

Opublikowano

Bot/Cheat, który zyskuje uznanie to raczej taki, który działa na wielu serwerach. Taki, o jakim piszesz działał by tylko pod 1 dungeon, na jednym serwerze. Wiele linijek kodu pod tylko jedną mapę? Według mnie to mija się z celem...

Można by zrobić bota, w którym gracz sam wpisywałby kordy, gdzie postać ma chodzić i gdzie klikać, by się przeteleportować.

Taki sposobem można by zrobić takiego bota na wszystkie serwery, tak jak powiedziałeś.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...